Loopbaan coaching

Je wil veel en je wil het perfect doen. Je vindt het lastig om keuzes te maken. Je voelt je prikkelbaar, onrustig en moe. Je verlangt naar iets anders. Je wil iets doen waarin je bijdraagt aan een betere wereld en waarin je het verschil maakt. Je wil een stap maken, maar je weet niet hoe je nu verder moet!

Herken je jezelf in een van de volgende punten? Om je gerust te stellen; je bent niet de enige die dit gevoel heeft. Het hoort bij de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt als mens. Door te luisteren naar je gevoel en de uitdaging aan te gaan zal je veel over jezelf leren en verder groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Het is een fase van herontdekken van jezelf en je leven daarmee in balans brengen. Je zult inzien dat de dilemma’s die je hebt je zullen uitdagen en je zullen testen op je persoonlijk leiderschap. Zie het als een kans om je toekomst neer te zetten en om je eigen leven te leiden. Ik help je hierbij graag!

In de sessies werken van we van jouw doelstelling naar het te bereiken resultaat. Hierin hanteren we 4 elementen: bewustzijn, potentieel, bezieling en persoonlijk leiderschap. 

1. Bewustzijn

Aan het begin van het coachingstraject wordt het doel van het traject vastgesteld. Tijdens de coaching help ik je bij het vergroten van jouw bewustzijn, zodat je meer inzicht en begrip krijgt in je denken, handelen en voelen. We gaan samen onderzoeken wat jouw ‘why’ is, wat jouw waarden zijn die je ook wil terug zien in een nieuwe baan.

2. Potentieel

Potentieel zijn je talenten, vaardigheden en ervaringen. Het is je kracht. Vanuit je kracht leven en werken is effectief en maakt je gelukkig en dus uiteindelijk ook succesvol. Hier kijken we ook wat je belemmert om je volledig potentieel te benutten.

3. Bezieling

Bezieling is waar je hart naar uit gaat, wat je innerlijk drijft en motiveert. We brengen in kaart waar je blij van wordt en waar je ogen van gaan twinkelen. Leven en werken vanuit bezieling geeft energie en daar gaan we op focussen. Hierbij is het belangrijk om naar je gevoel te luisteren. Om te realiseren dat het er niet om gaat wat anderen doen, maar dat het gaat om jou!

4. Persoonlijk leiderschap

Tot slot help ik je bij het vergroten van je persoonlijk leiderschap: werkelijk resultaat boeken met het hernieuwde bewustzijn, bezieling en vergroot potentieel. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen werkgeluk. Ga deze verantwoordelijkheid aan en geniet van de nieuwe kansen die op je pad komen. 

Kosten en praktische zaken

De loopbaan coaching zal 4 dagdelen in beslag nemen en zal komen met een werkboek en huiswerkopdrachten. De investering voor deze training bedraagt €850,- (exclusief btw). De sessies en huiswerkopdrachten worden ingepland gedurende twee maanden zodat je genoeg tijd hebt om je klaar te stomen voor die nieuwe stap in je carrière. Alles sessies zullen online gehouden worden.


Ik zat  vast in een commerciële baan en door regelmatig met Marjolijn te praten over mijn dromen werd het voor mij steeds concreter wat ik nou echt wil. Aan de hand van meerdere gesprekken en een concreet stappenplan heb ik het zelfvertrouwen gekregen om te gaan doen wat écht bij mij past. Ik ben namelijk mijn eigen bedrijf gestart om anderen te helpen op het gebied van relaties!

– Jurgen, 32 jaar

Een heel goed doordacht coachingstraject met opdrachten die je echt forceren dingen in perspectief te zetten. Na het traject heb ik een positievere instelling waardoor het nu lukt om makkelijker stappen te zetten in de richting die voor mij goed voelt.

– Mike, 25 jaar